Pistolul face victime printre… șoferi

Pistolul face victime printre… șoferi

Pistolul face victime printre… șoferi

În cursul zilei de miercuri a fost desfășurată o acțiune pentru reducerea riscului rutier de către lucrătorii  din cadrul Serviciului Rutier  pe DN 6, DN 68 și DN 58B, fiind aplicate 125 de contravenții, din care 92 pentru viteză, 9 pentru depășire neregulamentară, 6 pentru centura de siguranța, 2 pentru folosirea telefonului mobil, 16 la alte abateri, în valoare de  58.375 lei.
Un bărbat de 49 de ani din Armenis, a condus autoturismul cu 134 km/h, într-o zonă cu limita de 70 km/h, dar a făcut și o depășire in zona indicatorului „depășirea interzisă”. A fost sancționat cu 9 puncte amendă și suspendarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.
Un alt bărbat de 39 de ani din comuna Jiana, jud. Mehedinți, a condus cu 142 km/h pe același sector. A fost sancționat cu 9 puncte amendă și suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
Au fost reținute permise de conducere, total 19 (10 pentru viteză peste 50km\h și 9 pentru depășire neregulamentară).
Pistolul radar TrueCam a surprins miercuri, pe DN 6, în zona Bucoșnița, un autovehicul care circula cu 177 km/h, într-o zonă în care limita maximă era de 70 km/h.
La volan un bărbat de 33 de ani, din municipiul Motru, jud. Gorj. A fost aplicată o sancțiune de 10 puncte amendă (1450 lei) și a fost aplicată sancțiunea complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile. Este cea mai mare viteză depistată în Caraș-Severin până acum cu pistolul radar.

Cristian Frant

Zi de zi in ochi tai

Related Posts

Leave a Reply