Turism ,,medieval,,muntele Semenic fara energie electrica!

Turism ,,medieval,,muntele Semenic fara energie electrica!

Firma de distribuție a energiei electrice nici măcar nu a anunțat în presă că alimentarea cu energie electrică a stațiunii Semenic este întreruptă total iar a comunelor Brebu Nou și Văliug este întreruptă parțial, pentru ca eventualii turiști să știe și să nu mai urce pe munte, până la remedierea situației.
Turismul în Munții Semenic este sabotat anul acesta de societățile de distribuție a energiei electrice, de trei zile zona stând fără energie electrică. Iar cei de la E Distribuție Banat nici măcar nu se obosesc să răspundă solicitărilor presei cu privire la remedierea situației.
Din păcate, nefiind mediatizată situația, foarte mulți turiști continuă să urce pe muntele Semenic și în zona Gărâna sau Crivaia, pentru că nu știu despre nealimentarea cu energie electrică, asta deși stratul de zăpadă este consistent iar numărul turiștilor ar fi putut crește simțitor.
Anunțul nu a fost făcut, însă, de E Distribuție Banat, societatea care este responsabilă de această avarie ci de către pompierii militari de la ISU ”Semenic”, după ce, la apelul disperat al turiștilor de pe munte, au fost chestionați de către instituțiile de presă.
”Iarna, turismul la Văliug, Gărâna, Semenic depinde de zăpada. Iarna asta este din plin. Dar, nu este energie electrică. Băi indolenţilor care “conduceţi” judeţul, chiar vi se rupe de ceea ce până la urmă se cheamă dezvoltare economică a judeţului?” a scris jurnalistul Dan Popoviciu pe contul său de Facebook.

Dana Predut

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.