Voința Lupac rămâne în Liga a IV-a, după ce a pierdut returul cu Hunedoara!

Voința Lupac rămâne în Liga a IV-a, după ce a pierdut returul cu Hunedoara!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Voința Lupac a ratat promovarea într-un eșalon superior. Ieri după amiază, jucătorii Voinței din Lupac nu au mai reușit să facă un meci spectaculos, la fel ca în manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, și rămâne în Liga a IV-a. Voința din Banat a pierdut 2 – 1 ieri pe teren propriu, după ce în tur a învins, la Hunedoara, aceeași formație Corvinul, cu 1 – 0.
Ieri, la Lupac, Tecsi, jucător al Corvinului din Hunedoara, a deschis scorul în minutul 23, iar tot el, în minutul 67 a mărit diferența, la 2 – 0. Voința Lupac nu și-a găsit echilibrul. În minutul 89, Cristi Pop a reușit să micșoreze din diferență, partida încheindu-se, 2 – 1 pentru Corvinul, iar Voința Lupac rămâne și pentru sezonul ce urmează, tot în Liga a IV-a de fotbal.
“Îmi pare rău că am pierdut calificarea, dar asta este! Nu am cuvinte și nu pot descrie jocul nostrum. Am jucat total opus față de jocul practicat la Hunedoara. Am jucat slab. Mergem mai departe și vom vedea dacă vom putea să ținem aceeași jucători și și în sezonul viitor. Sperăm ca sezonul viitor să facem o figură mai frumoasă”, a declarat antrenorul echipei Voința Lupac, Boșco Vișatovici.

Related Posts

Leave a Reply