Karateka reșițeni, pe podium la “Cupa Dragonul”!

Karateka reșițeni, pe podium la “Cupa Dragonul”!


Sportivii lui Zoltan Lipan sunt din nou la înălțime. La ultimul concurs la care au participat, reșițenii lui Lipan s-au făcut din nou remarcați prin cucerirea unui număr mare de medalii.
Karateka din urbea Bârzavei, pregătiți de sensei Zoltan Lipan, au participat zilele trecute, la cea de-a XVII-a etapă a “Cupei Dragonul”. Întrecerea a avut loc la “Grădina Termală” din Dorobanți și a adunat la strat un număr de 183 de sportive, reprezentând 18 cluburi. Au luptat pentru medalii la Dorobanți, karateka de la Atemi Constanța, Bassai Dai Piatra Neamț, Heian Deva, Sportstar Anina, Tripa Salonta, C.S.M.Scolar & P.C, Reșița, Haru Timișoara, Tiger Arad, Cobra Arad, Kime Arad, Washinoma Arad și organizatorul Dragonul Arad.
Sportivii C.S.M.Scolar & P.C, Reșița pregătiți de maestrul Zoltan Lipan , au urcat de 10 ori pe cea mai înaltă treaptă, și-au trecut în palmares 6 medalii de argint și 7 de bronz.
“Au obținut aur, Alexia Lenghyel, la kata, kihon și kumite, Vlad Bosnea la kihon, Albert Macamete la kata și kumite, Patrica Măciuca, Dorin Marin și Cristian Bernhardt la kata și Codrin Macamete la kumite. Pe locul doi au urcat Albert Mezin, Maia Wettori, Justin Constantin și Ioana Gosta, toți la kata și Andreea Funar la kihon, iar bronz au adus, la kata Vlad Bosnea, Andreea Funar, Mirabela Rusu, Briana Piperca și Ioana Funar, Albert Mezin la kihon și Mirabela Rusu la kumite”, spune sensei Zoltan Lipan.
De precizat ar mai fi faptul că, într-un clasament general pe cluburi, CSM Școlar Reșița & PC Reșița a obținut locul trei. Cei mai buni au fost sportivii de la Dragonul Arad, urmați de Tiger Arad.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.