Trei handbaliști juniori din Reșița, cu șanse de Europene!

Trei handbaliști juniori din Reșița, cu șanse de Europene!


Juniorii II din Reșița sunt pe val la CSM Școlar. Federația Română de Handbal a convocat pentru un cantonament cu lotul național de cadeți, trei handbaliști din grupa juniorilor II. Reșițenii noștri se află și acum în pregătire la Sfântu Gheorghe.
Handbaliștii care se bucură de această convocare la lot sunt Andrei Tipol, Andrei Bondoc și Raul Bote.
”Cei trei juniori II, cu vârsta de 16 ani, au plecat într-un cantonament de 10 zile la Sfântu Gheorghe, participând la pregătirea lotului național de cadeți al României. În urma acestuia se va forma viitorul lot, cu care se vor aborda meciuri de calificare la Campionatul European. Cei trei au mai fost încă în trei stagii de pregătire a lotului. Mă bucură că au continuitate și merită din plin să facă parte din lotul național. Au și participat la un turneu în Belarus, unde au câștigat trei meciuri și au primit credit din partea celor care se ocupă de lot și au urmat și celelalte trei convocări. Sper ca pe viitor să reprezinte Reșița cu succes și chiar să ajungă, peste 2-3 ani de zile să joace în echipa mare”, a declarat coordonatorul secțiilor de handbal de la CSM Reșița, Radu Bote.
Înființarea unui nou club de handbal se arată acum, după jumătate de drum, a fi o idee extrem de bună pentru Reșița și în principal pentru handbaliștii juniori din oraș, care erau în pericol de a nu juca nici măcar în campionat. Juniorii Reșiței au posibilitatea să ducă numele orașului la un Campionat European.

Related Posts

Leave a Reply