Pregătirile de iarnă încep cu inspecții

Pregătirile de iarnă încep cu inspecții

Pregătirile de iarnă încep cu inspecții. Prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu, efectuează o serie de controale atât la drumurile naționale, județene, dar şi la nivelul orașelor, pentru a vedea care este starea utilajelor şi a stocurilor de materiale antiderapante pentru iarnă.
Prefectul județului Caraș-Severin va efectua o serie de controale la punctele de lucru care trebuie să asigure deszăpezirea în această iarnă. Prefectul îşi propune să viziteze atât secțiile drumurilor naționale, dar şi cele județene şi primăriile. reprezentantul guvernului în teritoriu va verifica starea utilajelor şi a stocurilor de materiale antiderapante pentru iarnă.
Luna trecută la nivelul prefecturii a fost aprobat, planul operativ de acțiune pe rețeaua de drumuri. În acea ședință Ioan Boba, şeful SDN Caransebeş afirma că unitatea este pregătită pentru iarnă existând un număr de 30 de auto cu lamă şi răspânditor, care sunt suplinite de 16 auto-utilaje grele, precum încărcătoare, freze, autogredere, organizate pe baze de deszăpezire şi puncte de sprijin, iar în ceea ce privește materialele antiderapante DRDP Timişoara a încheiat acorduri cadru pe perioada 2016 – 2020, iar pentru asigurarea materialelor chimice (sare) există un contract încheiat la nivelul CNAIR SA Bucureşti.

Carasanul

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.