Haita de câini a atacat o femeie!

Haita de câini a atacat o femeie!

haida 2

Haita de câini a atacat o femeie și a trântit-o în mijlocul străzii în zona blocului 50 Orașul Nou. Femeia a fost salvată de două femei care curățau strada ajutate și de un conducător auto aflat în trafic  care de altfel a și transportat-o la  spital. Victima , operată recent la coloana vertebrală, se îndrepta spre spital pentru fizio terapie..Nu este prima persoană mușcată de câini în zona respectivă. Pe raza orașului Moldova Nouă se află circa 200 de câini.

 

Știre aflată în curs de actualizare…

 

Related Posts

3 Comments

 1. calescu
  10/03/2016 at 13:52 Reply

  Nu doar 200 . sunt mai multi ! 🙁

 2. Zero Maidanezi
  12/03/2016 at 12:54 Reply

  iesiti in strada la protest pentru demisia primarului si actionati in judecata primaria sau asteptati sa va omoare maidanezii pe toti .

 3. Dan
  13/03/2016 at 00:35 Reply

  Problema e ca pe raza orasului se afla si 200 de persoane care hranesc aceste animale. Daca fac acest lucru pe domeniul public – spatiile verzi din jurul blocurilor, trotuare, parcuri – atunci e posibil sa incalce normele de igiena publica. Adica resturi alimentare, fecale, mirosuri etc. In afara de autoritatile care ridica aceste animale mai sunt si autoritati care aplica amenzi usturatoare celor care inteleg sa transforme spatiul public in veceu. Amenzi usturatoare si multe. Important e ca cetatenii sa se sesizeze.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.