Handbaliștii rossoneri nu și-au îndeplinit “obiectivul”!

Handbaliștii rossoneri nu și-au îndeplinit “obiectivul”!


Echipa de handbal seniori, nou înființată anul acesta, a încheiat sezonul competițional. Înscrisă în Divizia A de handbal masculin, seria B, fără vreun obiectiv pentru acest an, în cea de-a doua parte a campionatului s-a dorit ceva mai mult. Rossonerii au avut un retur mai bun, însă locul 5, care era stabilit ca obiectiv pentru retur, “a fost ratat”.
Echipa de handbal masculin, CSM Școlar Reșița a încheiat sezonul competițional în Divizia A. Handbaliștii rossoneri au finalizat cu un eșec, în deplasare, la HC Sibiu. După ce au condus la pauză 17 – 15, au încheiat învinși, 32 – 30.
La final de sezon, CSM-iștii de la handbal sunt pe 7, cu 27 de puncte în cont. Locul 5 este ocupat de HCM Sighișoara cu 33 de puncte. Reșița a ratat îndeplinirea obiectivului la doar 6 puncte.
Sărbătorește poziția de lider la finalul sezonului, CSM Oradea, cu 57 de puncte în cont, pe doi a finalizat Târgu Jiu cu 39 de puncte, iar pe 3, echipa din Cluj, cu același punctaj. Întregul sezon competițional a însemnat 20 de meciuri jucate pentru reșițeni, din care, aceștia au câștigat doar 8, au remizat de trei ori și au pierdut 9.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.