CSU Reșița, meci frumos cu o echipă fruntașă!

CSU Reșița, meci frumos cu o echipă fruntașă!


Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița, a încheiat zilele trecute sezonul competițional. În ultima etapă din retur, CSU Reșița a avut în față o echipă bună, aflată pe loc de podium în clasament, SCM Timișoara. Reșițencele au pierdut, însă au făcut un meci de zile mari. Timișoara este o echipă cu pretenții de promovare, care are în componență jucătoare de Ligă Națională. Doar 30 – 28 s-a impus SCM Timișoara la Reșița, după ce la pauză scorul a fost 16 – 15.
CSU Reșița a încheiat sezonul competițional în fața propriilor fani. Zilele trecute, handbalistele lui Cristi Busuioc au jucat “acasă”, cu SCM Timișoara, în ultima etapă din retur, cea de-a 26-a la număr. Timișoara s-a impus, însă Reșița a dat o replică frumoasă echipei de pe locul doi.
“A fost un meci dificil, așa cum ne aștepatam. Am întâlnit o echipă care va partcipa sigur la barajul de promovare în Liga Națională, care are în componență jucătoare care deja au evoluat la nivel de Ligă Națională. S-a investit la Timișoara în această echipă. Sunt puțin supărat că poate s-ar fi putut mai mult, dacă reușeam să marcăm mai mult”, a declarat Cristi Busuioc, antrenorul echipei CS Universitatea Reșița.
La final de sezon, campioană în Divizia A, seria B este Minaur Baia Mare cu 64 de puncte, urmată de SCM Timișoara cu 57 de puncte și Mioveni și Brașov, ambele cu 40 de puncte. CSU Reșița a încheiat pe 5 cu un total de 33 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.