CSM Reșița a trecut și de Craiova, iar matematic ocupă locul doi în clasament!

CSM Reșița a trecut și de Craiova, iar matematic ocupă locul doi în clasament!


CSM Reșița a mai trecut de un hop în drumul spre finalul sezonului. În weekend, rossonerii au avut meci greu la Craiova și au evoluat fără greșeală. 2 goluri au marcat jucătorii lui Oprița în poarta oltenilor de la Craiova și deja încep să facă ultimele calcule matematice pentru clasament.
CSM Reșița s-a impus zilele trecute cu scorul de 2 – 0 la CSU Craiova II. Deși în momentul de față CSM-iștii ocupă locul 4 în clasament, fiind devansată de Sebiș și Lugoj la un punct, calculele la final, o urcă pe Reșița pe 2. Punctele obținute în meciurile cu CNP-ul din Timișoara se scad, iar Reșița are câștig de cauză. Sebiș și Lugoj s-au impus în fața timișorenilor, în timp ce CSM Reșița a realizat și un egal. Matematic cele două echipe aflate în acest moment în fața Reșiței, ar cădea sub, după ce rămân fără șase puncte, iar Reșița urcă pe 2, cu doar 4 puncte scăzute.
Până la ultimul calcul matematic, Reșița mai are de disputat două meciuri grele. Următoarea etapă, rossonerii revin în Valea Domanului și au partidă dificilă și cu Ghiroda.
Cu două etape înainte de final, lider în clasamentul Ligii a III-a, seria a IV-a este Șirineasa cu 66 de puncte, urmată de Sebiș și Lugoj cu 56 și CSM Reșița cu 55 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.