Reșițenii sunt invitați la spectacol! Gimnaștii promit calitate la naționale!

Reșițenii sunt invitați la spectacol! Gimnaștii promit calitate la naționale!


Sala Polivalentă din Reșița “se transformă” în doar câteva zile. Locația sportivă își schimbă total interiorul, pentru o scurtă perioadă. La Polivalentă vor fi montate aparate de gimnastică, pentru Campionatul Național destinat juniorilor III.
Gimnaștii au nevoie de public. După 16 ani, de când nu s-a mai organizat un campionat de juniori, Reșița readuce în fața cetățenilor din urbea Bârzavei, un concurs important, cu gimnastică de calitate, sport care în urmă cu ceva timp, făcea cea mai mare cinste orașului nostru. În orașul de la Poalele Semenicului s-au format unii dintre cei mai valoroși gimnaști pe care i-a avut România.
Juniorii Reșiței sunt și ei acum pe un trend ascendent, și așteaptă mult lume la sală. Gimnaștii din urbea Bârzavei promit spectacol, iar intrarea publicului va fi liberă. Reșița intră în concurs cu două echipe.
“După 16 ani, de când Reșița a organizat ultimul concurs la juniori, suntem bucuroși să aducem gimnastica juvenilă pe pământ reșițean. Acest concurs va avea loc la Reșița, la cererea noastră, cu acordul Federației, care este organizatorul acestei competiții, împreună cu Clubul Sportiv Școlar , Clubul Sportiv Municipal și cam tot ce înseamnă parteneri media, Primărie, Consilul Județean. Toți am pus umărul la această organizare și sperăm să iasă un campionat foarte bine organizat. La acest concurs vor participa juniorii III, nivelul I și II. Noi reșița, vom avea două echipe, una la nivel I, una la nivel II”, a declarat antrenorul Robert Bălan.
Reșițenii sunt așteptați la Polivalenta din Reșița, începând cu data de 18 mai, de la ora 10:00, atunci când este programat concursul pe echipe și individual compus, nivel 1. Întrecerea va continuă și după amiază, de la ora 16:00, la nivelul 2. Sâmbătă, gimnaștii intră din nou în concurs. În data de 19 mai sunt programate, începând cu ora 10:00, finalele pe aparate.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.