Rossonerii, doar egal cu Lipova și cad pe 4 în clasament!

Rossonerii, doar egal cu Lipova și cad pe 4 în clasament!


CSM Reșița a avut meci greu astăzi în Valea Domanului! După o etapă grea la Giarmata, în această seară, în fața propriilor fani, jucătorii lui Oprița s-au duelat cu Șoimii Lipova, o echipă venită în urbea Bârzavei, “montată” să încurce planurile CSM-ului, și a cam reușit. După un joc de luptă, CSM Reșița – Șoimii Lipova s-a încheiat 2 – 2, iar rossonerii pică pe 4, mult mai departe acum de liderul Șirineasa.
Într-un joc ce a contat pentru cea de-a XXVII-a etapă din cadrul Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a, CSM Reșița a avut luptă grea cu Șoimii Lipova. Reșița a deschis scorul prin Ene, în minutul 12, însă în minutul 19, șoimii au restabilit egalitatea, ce avea să fie și scorul final al primei reprize, 1 – 1 . În repriza secundă rolurile s-au inversat. Șoimii Lipova a marcat pentru avantaj, iar Puțanu și-a pus echipa pe linia de plutire, marcând pentru egalitate.
Golul trei nu a mai vrut să intre, iar Reșița a rămas doar cu un egal din jocul de astăzi, și un pas înapoi în clasament, care o poate costa scump în drumul spre promovare. Oprița este supărat, dar rămâne să încheie campionatul cu Reșița.
“Dureros e când pierzi oricum. Nu e ca o înfrângere,e un egal, punctul acela te mai ține. Nu pot spune eu acum că sunt mulțumit cu punctul acesta, dar e clar că nu e în regulă. Ne-am fi dorit să câștigăm. Am avut multe situații să marcăm, chiar ocazii clare. Am încercat să revenim de la 1 – 2 , a fost bine că am egalat destul de repede, dar n-a mai intrat și al treilea gol. O echipă bună echipa din Lipova, când vrea să joace, joacă! Rămânem să jucăm cele trei meciuri, vedem ce putem scoate”, a declarat Daniel Oprița.
După egalul de astăzi, CSM Reșița a picat pe 4. Șirineasa rămâne lider, urmată acum în clasament de Sebiș și CSM Lugoj.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.