Medalie de bronz la “Gimnaziada 2018” pentru atleta Daria Grigoroiu!

Medalie de bronz la “Gimnaziada 2018” pentru atleta Daria Grigoroiu!


Atleta Daria Grigoroiu a obținut o performanță extraordinară la Gimnaziada 2018. În proba de 100 de metri garduri, sportiva profesorului Ștefan Nagy, a obținut un nou record național, dar și o medalie de bronz, extrem de importantă pentru propriul palmares și pentru orașul de la Poalele Semenicului.
În perioada 3 – 9 mai, la Marrakesh, în Maroc, are loc Gimnaziada 2018, la mai multe competiții sportive. Numele Reșiței a răsunat la acest concurs din Maroc, prin reșițeanca Daria Grigoroiu, care a obținut o nouă performanță notabilă și un nou record național pentru România. Cu timpul de 14 secunde și 14 sutimi, la o diferență de 31 de sutimi de vechiul record, Daria a obținut bronzul la 100 de metri garduri și recordul pentru România.
“Sportiva noastră, Daria Grigoroiu, de la atletism, sportiva antrenorului, Ștefan Nagy, a participat în Maroc, în orașul Marrakesh, la gimnaziadă, unde a obținut un loc 3 la 100 de metri garduri, cu un nou record național. O felicităm pe această cale”,spune directorul Clubului Sportiv Școlar din Reșița, Marius Crețeanu.
Următoarea competiție pentru Daria Grigoroiu, sportivă legitimată la CSU – CSȘ Reșița, este Campionatul Național Școlar, întrecere programată la sfârșitul lunii mai.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.