Început dezastruos pentru Muncitorul, în prima etapă din play out!

Început dezastruos pentru Muncitorul, în prima etapă din play out!


Prima etapă din play-out-ul Ligii I de futsal, a dus formația din Banat, Muncitorul Reșița, tocmai la Sfântu Gheorghe. După un sezon întreg măcinat de accidentări, de renunțări, dar și cu probleme financiare, Muncitorul încearcă să încheie “cu capul sus” întregul campionat. Aflată în play out, formația reșițeană nu prea mai face însă față. Împotriva unei echipe slabe, în prima etapă din play out, Muncitorul Reșița a cedat la scor, 9 – 3, însă Burtea și “ai lui” “se încăpățănează” să încheie întrecerea din Liga I.
Spicom Sfântu Gheorghe “a dat de pământ” cu gopodarii din Banat, în prima etapă din play out-ul Ligii I de futsal. Partida dintre Sfântu Gheorghe și Muncitorul Reșița a fost programată ieri seară, la Sfântu Gheorghe. A fost un meci în care gazdele au condus de la un capăt la celălalt. După 4 – 3 la pauză, finalul a fost tot în avantajul formației Sfântu Ghoerghe, scor 9 – 3 .
Play-out-ul Ligii I de futsal programează astîzi o altă partidă interesantă. Imperial Wet Miercurea Ciuc joacă la City’us Târgu Mureș.
După dezastrul de la Sfântu Gheorghe, pentru Muncitorul Reșița urmează returul, la Reșița, cu aceeași formație, în data de 22 aprilie. Cu aportul fanilor, Muncitorul speră să întoarcă rezultatul în favoarea lor.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.