Surpriză în Liga a IV-a! Viitorul Caransebeș “a pierdut teren”!

Surpriză în Liga a IV-a! Viitorul Caransebeș “a pierdut teren”!


Echipele înscrise în Liga a IV-a de fotbal Caraș – Severin continuă lupta pentru “vârf”. Una dintre aspirantele la titlu s-a încurcat însă grav în cadrul celei de-a XVII-a etapă și “pierde teren” în clasament.
Viitorul Caransebeș s-a încurcat în cadrul etapei a XVII-a din Liga a IV-a de fotbal. Gugulanii au cedat surprinzător, cu scorul de 2 – 3, în duelul cu AS Oravița. Rezultatul slab, mărește diferența dintre gugulani și liderul FC Voința Lupac, care și-a făcut treaba fără greșeală.
FC Voința Lupac a câștigat 2 – 1 în deplasare de la Croația Clocotici, și-a păstrat poziția de lider și s-a distanțat de Caransebeș, la 4 puncte.
Tot în cadrul celei de-a XVII-a etapă, Rapid Buchin a stat, Anina s-a impus 3 – 1 în disputa cu Moldova Nouă, iar Metalul Bocșa a câștigat 5 – 2 acasă, cu Foresta Armeniș.
“În partida de la Caransebeș vorbim de o surpriză, dacă e să comparăm valoarea lotului gugulan cu cel al Oraviței. Iată că nu joacă numele, iar Oravița a beneficiat și de aportul omogenității. Oravița are obiectiv clasarea pe podium, este o echipă constantă, cu un antrenor bun”, a declarat ofițerul de presă al AJF CS, Florin Știube.
La finalul etapei a XVII-a, în clasament conduce aceeași FC Voința Lupac cu 40 de puncte, urmată de Viitorul Caranseebeș cu 36 de puncte, iar podiumul îl încheie Oravița, cu 27 de puncte.
Următoarea etapă, Metalul Bocșa stă, Foresta Armeniș se duelează cu Anina, Viitorul Caransebeș merge la Moldova Nouă, Bozovici intră în duel cu Zăvoi, Croația Clocotici merge la Berzasca, iar FC Voința Lupac primește vizita formației Rapid Buchin.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.