Momentul adevărului…Muncitorul începe lupta în play out!

Momentul adevărului…Muncitorul începe lupta în play out!


Muncitorul Reșița începe lupta pentru a-și păstra poziția pe prima scenă a futsalului românesc. Având la dispoziție cel mai subțire lot, de la înființare și până acum, Muncitorul Reșița pornește o aventură grea. Deși pleacă din poziție bună în dueluri, Reșița a devenit o echipă mică, ce face față tot mai greu în Liga I, chiar și cu cele mai slabe formații.
Muncitorul Reșița pornește lupta joi după amiază și intră în duel direct cu Spicom Sfântu Gheorghe, o altă formație aflată în impas. Prima etapă din play out îi găsește pe muncitori în deplasare, la Sfântu Gheorghe și speră să scoată maximum de puncte din joc.
“Este mare păcat de locul de prima ligă, dar eu am făcut tot ce este omenește posibil.Nu primim bani de foarte mult timp. Voi încerca după ce se termină campionatul să am niște discuții și cu autoritățile locale. Vedem dacă vom găsi vreo posibilitate să nu pierdem locul de Liga I. Este păcat să nu profităm de acest loc de Liga I, dar nu depinde de mine”, a declarat președintele formației Muncitorul Reșița, Antonel Burtea.
Partida Spicom Sfântu Gheorghe – Muncitorul Reșița are loc joi, 12 aprilie, de la ora 17:00, și va conta pentru prima etapă din play out. În cadrul aceleiași etape, se mai duelează, în data de 14 aprilie, de la ora 12:00, City’us Târgu Mureș, cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.
Muncitorul Reșița a încheiat sezonul regulat pe locul 8 în clasament cu 9 puncte în cont, în timp ce Spicom Sfântu Gheorghe a finalizat pe 9 cu doar 3 puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.