Handbaliștii au cedat la Sighișoara și rămân pe locul 9!


Echipa de handbal masculin, CSM Școlar Reșița a avut zilele trecute meci în deplasare, la HCM Sighișoara. Deși aveau nevoie de puncte, reșițenii au cedat, 28 – 30.
CSM Școlar Reșița s-a duelat în ultima zi a săptămânii trecute, într-un meci ce a contat pentru cea de-a XIV-a etapă din actualul sezon competițional al Diviziei A de handbal masculin, seria B, cu HCM Sighișoara. Reșițenii au plecat montați pe o victorie, însă calculele nu le-au prea ieșit și pe teren. În sala “Radu Voina” din Sighișora, CSM-ul din urbea Bârzavei a cedat 28 – 30, după ce și la pauză au fost conduși 17 – 15. Partida dintre cele două echipe a fost arbitrată de Moldovan și Stan din Mureș.
După eșecul de la Sighișoara, CSM Școlar Reșița rămâne pe locul 9 cu 12 puncte și este destul de departe de obiectiv. Următoarea etapă, Reșița are meci acasă, cu Universitatea Craiova, o altă echipă bună, ce în acest moment ocupă locul 5 în clasament cu 19 puncte.
Clasamentul la vârf a rămas neschimbat. Lider în Divizia A, seria B este CSM Oradea cu 39 de puncte, urmată de Târgu Jiu și CS Universitatea Cluj cu 30 respectiv 24 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.