Voluntarii din Reșița au început “Atelierul de imagine și montaj”!


Voluntarii de la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița își vor promova activitățile prin materiale audio-vizuale. În acest sens, tinerii “au creat” un atelier de imagine și montaj.
Având ca țintă principală promovarea activităților Centrului de Tineret Mansarda din Reșița, voluntarii participă în perioadă 12 – 18 februarie la Atelierul de imagine și montaj. Totul pleacă de la volntarul seniori Ralf Marcu. Participanții vor învăța la acest atelier cum și ce să filmeze, și cel mai important lucru, de ce să facă acest lucru.
“Cu obiectivul de a crea materiale audio-vizuale pentru promovarea activităților noastre de voluntariat, am început la Centru de Tineret Mansarda Reșița, Atelierul de imagine și montaj în perioada 12-18 februarie. Inițiativa aparține voluntarului nostru senior Ralf Marcu, student în anul III la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Facultatea de film, Secția Regie de film și TV. Voluntarii înscriși la atelier vor analiza mijloacele prin care se poate construi un material video și vor știi cum să folosească instrumentele, echipamentele și aplicațiile necesare pentru a duce la final un astfel de produs. Participanții vor fi inițiați cum să filmeze, ce să filmeze și cel mai important, de ce să facă acest lucru. De asemenea, vor fi instruiți cum să se ajute de sunet și muzică, ce este permis și legal să folosească și ce nu pot utiliza. Filmulețele vor fi puse în practică cu programul Adobe Premier Pro”, se arată pe site-ul de socializare al Centrului de Voluntariat din Reșița.
La finalul acestui atelier de introducere, participanții vor crea povești care să reprezinte întru-totul imaginea voluntarilor și a proiectelor în care lucrează. Filmulețele vor fi reprezentative pentru rolul voluntarilor în societate și comunitatea în care trăiesc.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.