Handbaliștii juniori III de la CSM, victorie frumoasă, în fața propriilor fani!

Handbaliștii juniori III de la CSM, victorie frumoasă, în fața propriilor fani!

Handbaliștii juniori III de la CSM s-au duelat oficial zilele trecute, cu ultima clasată din seria G a Campionatului Național, CS Unirea Sânicolau Mare. În fața propriilor suporteri, micuții rossoneri au defilat frumos, obținând o victorie importantă care îi duce tot mai aproape de turneul semifinal.
În fața părințiilor, juniorii III de la CSM nu s-a făcut de rușine. Având în teren cea mai slabă echipă din serie, reșițenii s-au impus la scor, 28 – 14, după ce la pauză, formația din urbea Bârzavei conducea cu 16 – 4 . Partida dintre cele două formații a contat pentru cea de-a XI-a etapă din cadrul Campionatului Național de juniori III, din seria G și a fost arbitrată de Beică și Dedu din Hunedoara.
“Referitor la meci, a fost unul ușor și cel mai important era ca toți jucătorii să joace. Ceilalți au jucat mai mult în meciurile mai grele, au avut și meciuri foarte multe, în 10 zile s-au jucat 6 meciuri și per totatl suntem mulțumiți de rezultate. Suntem pe locul trei și cu siguranță vom merge la turneul semifinal la juniori III. Urmează cu juniorii III sâmbătă să mergem la Lugoj și mai aveam șapte etape. Sper să ne păstrăm locul III și să mergem la turneul semifinal”, a declarat Radu Bote, coordonatorul secției de handbal a CSM-ului.
După XI etape, grupa de juniori III de la CSM, din cadrul seriei G a Campionatului Național, ocupă locul trei în clasament cu 41 de puncte. Lider în seria G este SCM Timișoara cu 45 de puncte, urmată de CSS Hunedoara I cu 42 de puncte. Următoarea etapă, reșițenii merg la Lugoj, pentru duelul cu CSS din localitate.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.