Cupa “Prietenii Munților” a ajuns la final!

Cupa “Prietenii Munților” a ajuns la final!


Muntele Semenic a găzduit în weekend-ul recent încheiat, ultima etapă a cupei “Prietenii Munților”. După cince etape de concurs, ieri pe Semenic, au fost desemnați și câștigătorii.
Pârtia de pe Semenic a adunat la strat generații întregi de schiori, care au făcut slalom spectaculos, spre bucuria tuturor. De la mic la mare, toți s-au întrecut, pentru un loc cât mai bun. Anul acesta, la cupa “Prietenii Munților” s-au adunat foarte mulți participanți. 60 au luat parte la activitățile derulate pe pârtia Goznuța.
“Anul acesta ca și în alți ani, foarte mulți participanți, dar în special tabăra de schi care s-a ținut în luna ianuarie a avut peste 120. Bucuria noastră este că din acești 120 de copii cam 80% au venit la toate concursurile care au avut loc pe pârtia Goznuța plus Crucea de brazi și bucuria noastră este că toți au avansat și ne-au uimit la concursurile care au avut loc. Am avut marea plăcere să avem foarte mulți concurenți. Pe lângă cei din Reșița am avut și din Arad, Timișoara, de la Oțelu Roșu și chiar Baia Mare, fiind aici cu părinții s-au înscris la concurs”, a declarat Gelu Ebetiuc, unul dintre organizatori.
Pe podium au urcat cei mai buni. Un copilaș de doar 5 ani, s-a clasat și el pe locul patru.
“Am luat locul IV. Am primit și premiu. A fost fain la cupa “Prietenii Munților”. Am început de la 3 – 4 ani să schiez. Îmi place foarte mult”, spune Andrei, un copilaș în vârstă de doar 5 anișori.
Patricia Martinescu, în vârstă de 15 ani, a fost una dintre cele mai bune participante, clasându-se pe prima poziție a podiumului.
“A fost foarte bine, m-am simțit foarte fain. Îmi place să stau cu prietenii atunci când vin aici și să schiez. Din clasa I vin aici. Îmi place foarte mult și mă face să mă simt bine. Părinții m-au adus aici, și ei schiază”, a spus Patricia Martinescu.
Prietenii Munților continuă și în luna martie cu competițiile, atunci când, veteranii se vor întrece la cupa ce le poartă numele. Cupa Veteranilor este programată la începutul lunii martie.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.