CSU Reșița, pregătită de startul returului!

CSU Reșița, pregătită de startul returului!


Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița se află pe ultima sută de metri cu pregătirile, înaintea startului returului Diviziei A, seria B. Jucătoarele lui Cristi Busuioc au început antrenamentele imediat după sărbători, pentru a putea pune la punct și cel mai mic detaliu până în 14 ianuarie, când este programată reluarea campionatului cu primul meci din retur.
În primul meci din 2018, CSU Reșița are deplasare ușoară, la ultima clasată, ACS Odorhei. Sub privirile atente ale arbitrilor Lungu și Paraschiv din Neamț, reșțencele încearcă, în Sala Sporturilor din Odorhei, să obșină primele puncte din acest an.
“Am reînceput pregătirile în acest an, începând cu data de 4 ianuarie. Suntem pe ultima sută de metri și ne pregătim de prima etapă a returului, din acest campionat. Avem deplasare la Odorhei și, zic eu, că până în momentul de față am reușit destul de bine să ne și reacomodăm la efort. Am avut parte și de vreme frumoasă, am putut să ieșim și afară. Suntem pe ultima parte de pregătire specifică și sper ca duminică să prindem o formă bună și să obținem primele puncte în acest nou an”, a declarat antrenorul formației CS Universitatea Reșița, Cristi Busuioc.
Gruparea reșițeană începe însă returul fără două jucătoare importante. Gina Iung și Adriana Voina vor lipsi de la „start”.
“Ne lipsesc două jucătoare la începutul acestui retur de campionat, este vorba de Gina Iung și Adriana Voina, care a avut o intervenție chirurigicală la genunchiul drept, suferind într-o etapă din deplasare, din turul campionatului, la Oradea. La RMN a fost diagnosticată cu ruptură de ligamente încrucișate. Operația a decurs normal. Ea este acum în perioada de recuperare care va fi destul de lungă. Pentru ea sezonul competițional s-a încheiat, însă îi dorim multă sănătate și să revină cât mai repede în pregătire alături de colegele ei”, a adăugat Cristi Busuioc.
Deși nu au “aportul” a două jucătoare de bază, CSU Reșița pășește cu încredere în retur și cu gânduri pozitive.
“În momentul de față ne situăm pe poziția a VI-a în clasament. Ne dorim să rămânem acolo în față. Dacă în tur am reușit 7 victorii, ca în fiecare an, tot timpul ne dorim mai mult și sper eu ca în retur să reușim să strângem mai multe puncte decât în turul campionatului”, a încheiat Cristi Busuioc.
Partida ACS Odorhei – CS Universitatea Reșița este programată duminică, 14 ianuarie, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor din Odorhei.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.