Asociația Județeană de Fotbal  din Caraș – Severin a început în forță anul 2018!

Asociația Județeană de Fotbal din Caraș – Severin a început în forță anul 2018!


Echipele din Caraș – Severin pot pregăti lista cu transferuri. AJF-ul din județ stă la dispoziția echipelor, transferurile putând fi efecutate în intervalul 23 ianuarie – 19 februarie.
Asociația Județeană de Fotbal din Caraș – Severin pregătește și calendarul competițional pentru retur. Toate lucrurile trebuie puse la punct, pentru ca, cea mai bună echipă să poată fi anunțată în termenul stabilit de Federație. Data limită impusă pentru anunţarea campioanei judeţene este 11 iunie, pentru că la jumătatea aceleiaşi luni începe lupta pentru promovarea în Liga a III-a.
„S-au stabilit datele de disputare a întâlnirilor în dublă manşă pentru promovarea în Liga a III-a, după cum urmează: 16 iunie, ora 18, pentru partida tur, respectiv 23 iunie, ora 17:30, pentru retur. În manşa a doua se va juca puţin mai devreme, deoarece e posibil ca pentru stabilirea echipei promovate să fie nevoie de prelungiri şi lovituri de departajare. Federaţia ne-a mai informat că, până la 15 ianuarie 2018, AJF-ul trebuie să transmită departamentului Competiţii al FRF tabelul cu asociaţiile sportive care participă în campionatul Ligii a IV-a, iar până la 11 iunie trebuie transmis la Federaţie numele campioanei judeţene şi copia certificatului de identitate sportivă eliberat de MTS”, a precizat Florin Ştiube, şeful departamentului Competiţii din cadrul AJF Caraş-Severin.
O altă noutate pentru anul 2018 se referă la meciurile de baraj. Cele 42 de AJF-uri, au fost împărţite pe şapte regiuni geografice, iar județul Caraș – Severin face parte din regiunea IV Vest, alături de Arad, Hunedoara, Timiş, Gorj şi Mehedinţi. În cadrul fiecărei grupe va avea loc o tragere la sorţi, pentru stabilirea celor trei perechi care se vor înfrunta la baraj.
„Este o procedură care asigură transparenţa procesului de stabilire a adversarelor din baraj, iar pe de altă parte, fiecare candidată la promovare va putea monitoriza echipele fruntaşe din campionatul judeţean care îi va furniza adversara din baraj”, a mai declarat Florin Ştiube.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.