S-a deschis patinoarul din Caransebeș


„Moș Nicolae” a venit cu o surpriză ieri la Caransebeș. De Sfântul Nicolae, primarul din orașul gugulan a deschis patinoarul, pentru toți iubitorii sportului pe patine.
De Moș Nicolae, tinerii caransebeșeni au luat primul contact cu gheața din acest an. În luna cadourilor, gugulanii au primit deja primul dar din partea primarului din localitate. Ziua de 6 decembrie, zi sfântă în calendar și prima zi din lună în care cei mici au primit cadouri, a fost zi de sărbătoare la Caransebeș.
„Patinoarul s-a deschis pentru al 11-lea an consecutiv, iată câtă emulație s-a creat, gheața este plină, sper ca tinerii să profite de acest patinoar la capacitate maximă pentru că va fi deschis până la sfârșitul vacanței intersemestriale”, a spus primarul Felix Borcean, care a încercat gheața alături de mai tinerii săi parteneri de patinaj.
Patinoarul artificial din Parcul „Gen.Ioan Dragalina” din Caransebeș funcționează în intervalul orar 10.30 – 13.00 și 16.30 – 21.00, între orele 13.00 și 16.00 fiind pauză, pentru refacerea suprafeței de gheață. Acesta va rămâne deschis până la sfârșitul vacanței intersemestriale de anul viitor.
De precizat ar mai fi faptul că, grupurile organizate de copii, însoțite de cadrele didactice au acces gratuit doar cu acordul Serviciului Public „Piața gugulanilor”. Durata unei reprezentații este de 60 de minute, iar prețul unui bilet a rămas același ca și anul trecut, 5 lei și tot 5 lei închirierea unei perechi de patine.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.