Dorinel Munteanu a fost “Moș Nicolae” pentru copiii din Reșița


Fostul internaţional Dorinel Munteanu a fost, ieri seara, “Moş Nicolae” pentru 50 de copii din Reşiţa. Fostul mare fotbalist a împărțit copiilor pungi cu dulciuri şi fructe.
„Ne-am gândit ca de sărbătorile de iarnă, care sunt un prilej de bucurie pentru copii, să fiu eu Moş Nicolae şi să le ofer mici cadouri, pentru a simţi cu adevărat venirea lui. Îmi doresc ca şi pe viitor să fiu cât mai aproape de aceşti copilaşi şi să mă implic în mai multe acţiuni de acest gen. Sunt 50 de copii de la Centrul de plasament şi o grupă de copii de la C.S.M. Şcolar Reşiţa”, a declarat Dorinel Munteanu.
Micuții nu au rămas datori fostului internațional. La rândul lor, copii de la Centrul de Plasament i-au prezentat lui Dorinel Munteanu un scurt program de colinde.
Acţiunea a avut loc  la complexul sportiv din Parcul Siderurgistului. Un astfel de teren a fost înfiinţat de Dorinel Munteanu şi la Caransebeş. Marele fotbalist face parte din „generația de aur” a fotbalului românesc, alături de alți jucători de marcă, precum Gică Hagi și Gică Popescu.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.