Un om de fotbal, alături de Muncitorul


Muncitorul Reșița continuă lupta în Liga I, în aceleași condiții grele. Flavius Fedor, jucător de bază al grupării din Banat, accidentat în urmă cu câteva etape, într-un meci oficial, intră mâine în operație.
Un om de fotbal, al cărui nume “nu se vrea dezvăluit”, auzind problemele echipei Muncitorul a venit cu o sumă modică de 500 de lei, alături de jucătorii formației reșițene. Antonel Burtea și Casian Doană au hotărât ca această sumă de bani să meargă spre Flavius Fedor, care mâine intră în operație la Timișoara.
“Referitor la ce s-a mai întâmplat bine sau rău, pot să spun că Moș Nicolae a venit și la noi. Un om de fotbal foarte inimos, auzind problemele noastre financiare, a oferit o sumă de 500 de lei, din buzunarul lui, ca o motivație pentru echipa noastră. Eu împreună cu Casian Doană, antrenorul echipei, am hotărât ca această sumă să nu o folosim în folosul echipei și am decis să meargă spre jucătorul Flavius Fedor care mâine va face o operație destul de complicată la Timișoara, la genunchiul stâng. Costul operației se ridică undeva la suma de 6000 de lei, bani pe care încercăm din diferite părți să-i adunăm, dacă putem să-l ajutăm. Până în prezent nu am reușit să adunăm nici măcar un sfert din costul total, dar sper că până mâine să îl mai putem ajuta. Acest om de fotbal care este alături de noi nu dorește să i se spună numele, vrea doar să facă lucruri bune și am o promisiune de la el că va încerca lună de lună să vină cu o sumă de bani spre noi. În momentul în care el va dori, numele lui va fi făcut cunoscut. Vreau să precizez că nu este de la noi din oraș”, a declarat președintele formației Muncitorul Reșița, Antonel Burtea.

Related Posts

Leave a Reply