Bucurie la Reșița. Micuții de la CSM Școlar, s-au calificat la faza pe țară a turneului “Gheorghe Ola”

Sala Polivalentă din Reșița a explodat. Cei veniți să-i susțină pe micuții de la CSM Școlar Reșița au aplaudat succesul “copiilor” lui Cristian Bercsenyi. Micuții rossoneri merg mai departe, la faza pe țară a turneului “Gheorghe Ola”.
Turneul zonal “Gheorghe Ola”, pentru copii născuți în 2008, ediția 2017 – 2018, s-a desfășurat la Reșița, în Sala Polivalentă. Timp de 2 zile, echipele calificate la faza de zonă, s-au duelat pentru un loc la turneul final.
Primele meciuri au avut loc ieri, iar CSM Școlar Reșița a dispus cu scorul de 7 – 2 de ACS Poli Timișoara. CS Atletico Arad a remizat ieri cu ACF Unirea Alba Iulia, iar după loviturile de departajare, ACF Unirea Alba Iulia și-a asigurat un loc în ziua următoare a întrecerii. Tot ieri, CSM Școlar a trecut cu 3 – 2 de Atletico Arad.
CSM Școlar Reșița a intrat și astăzi în teren, cu ACF Unirea Alba Iulia, echipă care nu a avut nicio șansă în fața “piticilor” de la Școlar. După ce la pauză conduceau cu 2 – 1 , în repriza secundă reșițenii au mai marcat un gol, pentru scorul final de 3 – 1 și pentru calificarea la turneul pe țară. Au marcat pentru CSM Școlar Reșița astăzi, Șandru, Matei și Lazarovici.
“Este ceva de nedescris. Vă rog să mă credeți că nu am cuvinte să explic ce am simțit în aceste două zile de întreceri. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi. Sunt copii extraordinary. Nu mă bucur pentru mine absolute deloc. Mă bucur pentru ei. Sunt senzaționali. Le mulțumesc că îi antrenez, sunt foarte mândru de ei. Îi iubesc, mai mult ca orice pe lumea asta”, a declarat antrenorul Cristian Bercsenyi.
Micuții nu-și putea exprima bucuria în cuvinte, însă aceasta se citea clar pe chipul lor.
“A fost un turneu foarte frumos și mă bucur că am câștigat și mergem la faza pe țară. Am dat un gol azi”, a declarat atacantul Darius Șandru.
“A fost foarte frumos. Mă bucur că sunt alături de colegii mei și că avem un antrenor așa bun. Ne bucurăm cu toții foarte mult pentru acest success. Ne dorim să jucăm cu echipe mari”, a declarat un alt jucător al Reșiței, Patrick Todoran.
“A fost bine. M-am descurcat în poartă. Echipa noastră a fost cea mai bună și sperăm să câștigăm și finala”, a declarat portarul Sztanoji.
De la amplul eveniment disputat zilele acestea la Reșița nu putea lipsi președintele clubului reșițean și al AJF-ului din Caraș – Severin, Viorel Lolea, care “luptă” pentru a aduce și finala la Reșița.
“Suntem foarte bucuroși. După 20 de ani, CSM Reșița prinde o finală pe țară. Este o performanță fantastică pentru noi. La centrul ce copii și juniori, încep să se miște treburile spre bine. Avem toate grupele de copii și juniori campioane. Vreau să-l felicit pe Cristi Bercsenyi pentru munca depusă. Vreau să-l felicit și pe Luci Dobre. Se vede munca depusă și sperăm să fie o obișnuință pentru noi să prindem finalele pe țară, pentru că se invstește foarte mult în centrul nostrum, plus cu ajutorul părinților, fără care ne-ar fi foarte greu să ne descurcăm. Noi tot timpul ne batem să aducem întrecerile aici la Reșița. Ar fi foarte frumos să petrecm sărbătorile la Reșița, alături de viitori campioni, poate, ai României”, a declarat președintele Viorel Lolea.
Finala pe țară a turneului “Gheorghe Ola”, este programată la jumătatea lunii decembrie.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.