Au început restanțele la Liga a IV-a


Echipele înscrise în Liga a IV-a de fotbal au încheiat turul la finalul lunii noiembrie, însă în campionat au mai rămas și câteva restanțe, care trebuie programate până la finalul lui 2017.
Bocșa și Anina au fost primele echipe care au intrat în restanță. Duelul dintre cele două formații s-a încheiat cu Victoria echipei din Anina, pe final de meci. Aninenii au ieșit învingători cu 1 – 0 .
La finalul acestei săptămâni Anina intră din nou în teren, pentru restanța cu Croația Clocotici.
“Liga a IV-a Caraș – Severin s-a încheiat la finalul lunii noiembrie, dar au mai existat câteva partide oficiale care au fost reprogramate, cu acordul părților în special. O primă partidă dintre aceste restanțe, care s-a disputat a fost AS Metalul Bocșa – CSO Anina, partidă care s-a încheiat cu scorul de 1 – 0 în favoarea oaspeților, pe final de partidă, autorul golului fiind Nicola. Urmează să fie programată duminică, partida dintre AS Croația Clocotici și CSO Anina, iar partida Buchin – Metalul Bocșa, acolo există o cerere de amânare, dar urmează să analizăm situația să vedem dacă se amână peste iarnă sau se joacă în altă locație, pentru că cei de la Buchin se pare că au probleme cu vestiarele. Partida ACS Viitorul Caransebeș – Croația Clocotici, s-a decis la masa verde, iar gugulanii au câștigat cu 3 – 0, pentru că echipa din Clocotici a despus o cerere de retragere, apoi au retractat-o, au fost programați, așa cum au cerut, nu s-a prezentat la meci, din varii motive, iar partida a fost omologată cu victoria echipei gugulane cu scorul de 3 – 0 prin decizie a Comisie de Disciplină”, a declarat Florin Știube, ofițer de presă în cadrul AJF CS.
La final de tur, lider în Liga a IV-a este Voința Lupac cu 31 de puncte, urmată de Viitorul Caransebeș cu 30 și CSO Anina cu 19 puncte.

Related Posts

Leave a Reply