Final de tur negativ, pentru handbaliștii de la Reșița

Echipa de handbal masculin, CSM Școlar Reșița a disputat ieri după amiază, în Sala Polivalentă din urbea Bârzavei, ultimul meci din turul campionatului. În ultimul meci din 2017 și ultimul în fața propriior fani, rossonerii au pierdut “la mustață”, duelul cu HC Sibiu.
Handbaliștii lui Marcel Vulpe s-au duelat ieri, pe teren propriu, cu formația HC Sibiu, într-un meci ce a contat pentru cea de-a XI-a etapă din cadrul Diviziei A, seria B, ultima din tur.
Reșițenii “suferă”, pe mai toate posturile, iar ieri parcă nici un jucător nu găsea soluții. Prea puțini handbaliști se fac remarcați la Reșița. Transformă pentru formația din urbea Bârzavei, aceeași Alexandru Vulpe sau Raul Heimbach. Portarul Andy Sămânță face și el ce poate, însă CSM Școlar Reșița este deficitară atât în atac cât și pe apărare.
“Prima concluzie după acest joc, este aceeași ca după fiecare meci : mai avem de muncit! Din păcate, cred că s-a simțit lipsa jucătorilor de rezervă, lipsa noastră de pregătire, în sensul că trebuia să ne dăruim mult mai mult și, pot spune că în prima partea a meciului ne-a lipsit și aportul tribunei. Cred că ieri am greșit cel mai mult în lipsa de concentrare în fazele critice, când ne-am apropiat la un gol. Ne-a lipsit experiența și luciditatea în momentele cheie alea meciului”, a declarat portarul echipei CSM Școlar Reșița, Andy Sămânță.
Eșecul din acest ultim meci nu i-a costat în clasament pe handbaliștii de la Reșița, însă punctele sunt puține pentru un final de tur. Reșițenii sunt pe locul 8 cu 9 puncte, iar pe primele locuri au rămas aceleași CSM Oradea, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu și CS Universitatea Cluj.
Pentru handbaliștii Diviziei A urmează acum vacanța competițională. Campionatul va fi reluat, cu primele meciuri din retur, în data de 25 februarie. Reșița întâlnește atunci, pe teren propriu, una dintre cele mai bune echipe din campionat, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

Related Posts

Leave a Reply