“Final” frumos pentru CSM Școlar


CSM Școlar Reșița a disputat ieri, ultimul meci în fața propriilor fani și tot ultimul din 2017. Rossonerii au dat o replică frumoasă, în fața puținilor suporteri, echipei din Filiași.
Pe un teren impracticabil, CSM Școlar Reșița a reușit ieri să obțină o victorie importantă. Într-un meci ce a contat pentru cea de-a XV-a etapă din campionatul Ligii a III-a , seria a IV-a, ultimul din acest an, CSM Școlar Reșița a dispus cu scorul de 2 – 0 de ACSO Filiași.
Reșițenii au început bine partida în Valea Domanului, însă oltenii nu au cedat, cel puțin în prima partea a jocului. Cele două fromații au făcut o primă repriză echilibrată, intrând la pauză cu oremiză albă.
În repriza secundă, jucătorii lui Oprița au revenit mult mai montați de la vestiare, iar în minutul 51, Dulap a marcat pentru avantajul Reșiței de 1 – 0 . Rămași în 10, oltenii au cedat.
Minutul 88 a fost unul de bucurie maximă în Valea Domanului. Reșițeanul Bogdan Szijj “a renăscut” de când Oprița a venit în Valea Domanului. Reșițeanul a marcat ieri, pentru scorul final de 2 – 0 . Oprița e mulțumit de tot ce a realizat, în scurtul timp petrecut în Valea Domanului.
“Am obținut o victorie meritată și muncită. Toate meciurile la Liga a III-a trebuie câștigate prin muncă, mai ales cel cu Filiași, la condițiile care au fost. Îi felicit pe băieți pentru determinare și dorință. Așa au avut la toate meciurile, chiar și cele în care nu am reușit să câștigăm, nu pot să pun la îndoială că nu și-au dorit. Atât s-a putut! Sunt bucuros că avem 4 meciuri în care nu am primit gol, deși voiam să-l pun și pe cel cu Giarmata, care a fost o greșeală a lui Zimmermann, o lipsă de concetrare, a scăpat mingea, apărarea nu a greșit. I-am spus lu Szijj că vreau mai multe astfel de execuții și ar trebui la fiecare meci să aibă încredere. A fost un teren foarte greu. Mai suferim la finalizare și acolo ne-ar trebui cel mai mult pentru că toate echipele se vor apăra cu noi și avem nevoie de oameni care să bage mingea în poartă sau să decidă jocul prin execuții sau driblinguri, ceea ce ne cam lipsește acum”, a declarat principalul din Valea Domanului, Daniel Oprița.
După victoria obținută ieri cu oltenii din Filiași, CSM Școlar Reșița și-a mai revenit în clasament. Rossonerii au urcat pe 4 și au acum 27 de puncte în cont. Doar două puncte desparte echipa Reșiței de Craiova și Lugoj, echipe situate pe locurile 2 și 3 . Șirineasa a pierdut puncte importante, dar rămâne lider.

Related Posts

Leave a Reply