CSM Școlar Reșița, în fața ultimului meci din 2017


CSM Școlar Reșița intră mâine în teren pentru duelul cu Filiași. În ultimul meci în fața propriilor suporteri și tot ultimul din 2017, rossonerii au nevoie de o victorie, pentru a rămâne încă în clacul pentru locul doi.
CSM Școlar Reșița luptă mâine, 2 decembrie, pe tern propriu, cu formația din Filiași. Având avantajul propriului teren și al fanilor din tribune, puțini ce-i drept, reșițenii își doresc victoria.
Rossonerii nu au un moral excelent. Jucătorii lui Oprița vin după o remiză albă, la Ghiroda, rezultat care nu prea face cinste orașului nostru, mai ales că la început de drum, Reșița avea planuri mari: promovarea în Liga a II-a. Și cum speranța moare ultima, staff-ul din Valea Domanului încă mai crede în minuni. Reșița are încă șanse, dacă Șirineasa face pași greșiți.
Nici echipa din Filiași nu stă însă mai bine. Oltenii vin după un eșec acasă cu Național Sebiș.
Partida CSM Școlar Reșița – Filiași , este programtă sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14:00, pe stadionul “Mircea Chivu” din Valea Domanului și va conta pentru cea de-a XV-a etapă din actualul sezon competițional al Ligii a III-a de fotbal.
Înainte de ultimele jocuri din 2017, în clasament conduce incontestabil Șirineasa cu 35 de puncte, urmată surprinzător de o echipă din Banat, CSM Lugoj, cu 26 de puncte, iar pe trei se află CSU Craiova II, tot cu 26 de puncte. Reșița este pe 5 cu 24 de puncte, iar adversara de mâine a bănățenilor, Filiași, este pe 8 cu 20 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply