Curg bani ,,căcălău,, la Primăria Moldova Nouă

Vin sărbătorile de iarnă. Câți bani au fost alocați în urma votului din 28-11-2017 de  către Consiliul Local  Moldova Nouă pentru sărbătorile de iarnă și unde se duc,
-530 milioane lei daruri pentru elevii care vor colinda și ura la Primăria Moldova Nouă cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou.
-140 milioane lei pentru organizarea Revelionului pensionarilor din orașul Moldova Nouă
-100 milioane lei pentru achiziționarea de felicitări, agende, calendare și accesorii cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou.
-378 de milioane pentru susținerea de către Filarmonica ,,Banatul,, din Timișoara a unor concerte cu ocazia Crăciunului.
-două recitaluri de Duduk
-două recitaluri simfonice
-32 de milioane lei pentru un număr de două spectacole pentru copii-Hansel și Gretel.
Așa cum reiese din proiectul de hotărâre al inițiatorului Torma Adrian sumele vor fi alocate din bugetul local al orașului Moldova Nouă . An de an sume mult prea mari au fost alocate pentru sărbătorile de iarnă, în condițiile în care sunt atâtea de făcut în orașul Moldova Nouă. Cui trimite Torma felicitări și calendare de 100 milioane de lei? Și în încheiere îmi pun o întrebare: pe când o clasă cu profil de muzică instrument Duduk?  Așa ar rămâne banii în oraș nu la ,,Cimișoara,,

Cărășanul

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.