CSU Reșița „a picat” de pe podium


Echipa de handbal feminin, CS Universitatea Reșița a avut meci greu. În ultima zi a săptămânii trecute, jucătoarele lui Cristi Busuioc, s-au duelat acasă, cu CS Dacia Mioveni 2012 și a cedat surprinzător 19 – 21 .
CSU Reșița a jucat zilele trecute cu CS Dacia Mioveni, o partidă ce a contat pentru cea de-a XII-a etapă din cadrul Diviziei A de handbal feminin, seria B. Având avantajul propriului teren, reșițencele nu au făcut un meci prea bun, contra echipei din Mioveni.
Prima repriză a fost una echilibrată, cu goluri și dintr-o parte și din cealaltă. Cele două formații au intrat la pauză cu o remiză de 11 – 11. În partea a doua a jocului, meciul a continuat la fel de echilibrat, însă avantajul a trecut la final, în partea echipei oaspete, care s-a impus cu un scor de 21 – 19. Partida dintre cele două formații a fost arbitrată de Gorina și Melencu din Dolj.
După eșecul de pe teren propriu, Reșița a picat pe 4, și are aceleași 21 de puncte în cont. Lider în Divizia A, seria B a rămas CS Minaur Baia Mare cu 36 de puncte, urmată de SCM Timișoara cu 30 de puncte, iar pe 3 se află acum ASC Corona Brașov cu 21 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply