Meci ușor pentru CS Universitatea Reșița


CS Universitatea Reșița are meci ușor în deplasare. Sâmbătă, jucătoarele lui Cristi Busuioc se duelează cu o echipă mai slab cotată, ACS Crișul Chișineu Criș.
CSU Reșița se duelează mâine, într-un meci ce va conta pentru cea de-a XI-a etapă din actualul sezon competițional al Diviziei A, seria B, cu o echipă din coada clasamentului. ACS Crișul Chișineu Criș este doar pe locul 11, cu 10 puncte în cont, în timp ce Reșița a urcat pe podium etapa trecută, și are acum 18 puncte importante în cont. Cele două formații vor fi arbitrate mâine de Tătaru și Văcariu, din Timișoara.
“Nu am avut pauză deloc. Jucăm sâmbătă la Chișineu Criș și sper să reușim să menținem forma pe care o avem, pentru că întradevăr am reușit să facem transferuri și zic eu ca și datorită acestor fete care au venit și ușor, ușor se integrează în angrenajul echipei ne menținem acolo în față, în primele locuri ale clasamentului și mi-aș dori până la finalul acestui an să obținem în continuare cât mai multe puncte și o clasare cât mai bună”, a declarat antrenorul formației Universitatea Reșița, Cristi Busuioc.
Înainte de etapa a XI-a, în clasament conduce CS Minaur Baia Mare cu 30 de puncte, urmată de SCM Timișoara cu 27 de puncte, iar locurile 3, 4 și 5 sunt ocupate de CSU Reșița, Național Râmnicu Vâlcea și CS Dacia Mioveni, toate cu 18 puncte.

Related Posts

Leave a Reply