Victorie meritată pentru CSM Școlar Reșița


CSM Școlar Reșița a disputat în această seară, un meci important ce avea miză clară, victoria. Rossonerii erau obligați să câștige, după ce etapa trecută au eșuat la Lugoj.
CSM Școlar Reșița s-a duelat astăzi, în fața propriilor fani, cu Gloria Lunca Teuz Cermei. Jucătorii din Cermei au venit la Reșița, montați să obțină o remiză cu rossonerii care țintesc promovarea anul acesta. Jucătorii cuplului Roco Sandu – Lucian Dobre au intrat însă hotărâți să câștige. Deși cele două echipe au ajuns la pauză doar cu o remiză albă, posesia a fost în totalitate a reșițenilor, care au stat departe de propriul careu în majoritatea primei părți de joc.
Repriza secundă, Reșița, deși a jucat mai slab, speriată de faptul că nu marchează, a reușit să transforme de două ori. În minutul 57, dintr-o lovitură liberă, executată de Vaștag, mingea a fost deviată și a ajuns în plasa porții. În minutul 86, antrenorii reșițeni s-au dovedit a fi inspirați,atunci când au hotărât să-l schimbe pe Negoescu cu Beloescu, acesta din urmă, marcând în minutul 89 pentru scorul final de 2 – 0 și pentru o victorie importantă și de moral pentru jucătorii din Valea Domanului.
“A fost un meci greu. Nu mai sunt echipe mici. Am mai spus asta. Toți se pregătesc câte 5 – 6 antrenamente pe săptămână. Eu îmi felicit jucătorii și sunt bucuros pentru victorie. Eu spun că am jucat destul de bine. Am făcut o primă repriză bună, cu multe atacuri, multe centrări, cu multe faze de poartă, activi. Este adevărat că după 1 – 0 ne-am retras puțin și am jucat puțin în terenul nostru. Bine că am dat și golul doi, ne-am liniștit și e drept că aveam nevoie de victorie că jucăm cu sabia deasupra capului și cred că acest lucru se cam vede”, a declarat antrenorul CSM-ului, Roco Sandu.
De partea cealaltă, antrenorul formației Lunca Teuz Cermei, deși nu contestă victoria rossonerilor, s-a declarat foarte nemulțumit de modul în care a fost arbitrat jocul astăzi în Valea Domanului.
“În primul rând vreau să felicit echiăpa gazdă pentru victorie. Despre joc, ce pot să vă spun?! Am venit să scoatem cel puțin un punct din această întâlnire. Am fost constienți că întâlnim o echipă care are alt obiectiv decât avem noi. Noi suntem o echipă mică, cu jucători tineri și încercăm să câștigăm cât mai multe meciuri. A fost o victorie meritată, nu contest, dar m-a deranjat puțin maniera de arbitraj. Primul gol al gazdelor a fost după un fault, care după părerea mea nici nu a existat, dar asta e. Suntem o echipă prea mică pentru acest campionat. Am venit cu un efectiv redus. Avem 4 indisponibili, 4 jucători importanți, titulari, care au dus greul și în campionatul trecut, sau de când am preluat noi, sezonul trecut, ultimele 5 etape, jucători care ne-au ajutat mult în îndeplinirea obiectivului de anul trecut. Felicit încă o dată echipa gazdă pentru jocul prestat”, a declarat Radu Anca, antrenorul formației Gloria Lunca Teuz Cermei.
Următoarea etapă, CSM Școlar Reșița are deplasare ușoară, în data de 30 septembrie, la Hermannstadt II, formație aflată în coada clasamentului.

Related Posts

Leave a Reply