Căpitanul Cosmin Sorin Ilie e campion mondial


Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor au fost un prilej bun pentru județul Caraș – Severin să se afirme. Căpitanul Cosmin Sorin Ilie, comandantul Detașamentului de Pompieri Militari Caransebeș a devenit campion mondial.
Pompierii militari din Caraș – Severin se bucură de o remarcabilă performanță. În cadrul Jocurilor Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, ce au loc zilele acestea la Los Angeles, căpitanul Cosmin Sorin Ilie, comandantul Detaşamentului de Pompieri Militari Caransebeş, a îmbogățit cartea de vizită a pompierilor militari cu un titlu mondial. Căpitanul Cosmin Sorin Ilie, a devenit campion mondial în proba de 800 de metri. La startul întrecerii din Los Angeles sunt adunați concurenți din peste 60 de țări.
Participarea comandantului Cosmin Ilie la Campionatele Mondiale din Los Angeles a fost posibilă în urma rezultatelor obținute acum două luni în cadrul Campionatului Naţional de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor de Interne.
De precizat ar mai fi faptul că, Sorin Ilie a terminat cursa în două minute, 3 secunde și 99 de sutimi, la categoria 40 – 44 de ani.

Related Posts

Leave a Reply