Obiectiv îndrăzneț pentru CS Anina! Anina luptă pentru prima poziție!


CS Anina are planuri mari pentru noul sezon competițional al Ligii a IV-a de fotbal. Oficialii clubului din Anina au obiectiv îndrăzneț pentru acest an. Jucătorii din Anina intră în duel cu AS Voința Lupac, Viitorul Caransebeș, Berzasca și chiar Oravița, pentru prima poziție în clasamentul Ligii a IV-a de fotbal.
Marian Mesinschi își dorește locul I anul acesta pentru Anina. Mesinschi testează mai mulți jucători și allege cea mai bună variantă, pentru ca Anina să lupte în acest sezon competițional, de la egal la egal, cu AS Voinșa Lupac, Viitorul Caransebeș, Berzasca sau Oravița.
“Încercăm să ne batem la locul I. Este o dorință mai veche de a mea. Știu că nu este ușor. Sunt alte echipe bune, cu jucători de valoare și am aici în vedere echipa din Lupac, Caransebeș, Berzasca și Oravița care pot încurca pe oricine, așa cum s-a întâmplat și în ultima ediție de campionat”, a declarat antrenorul echipa CS Anina, Marian Mesinschi.
Reamintim că echipa de seniori din Anina și-a schimbat denumirea. Minerul Anina a devenit Club Sportiv Orășenesc Anina. Formația din Anina va defila în actualul sezonul competițional sub numele de CS Anina.

Related Posts

Leave a Reply