Mihaela Pușcașu, bronz la „Jocurile Francofoniei”


Clubul Sportiv Universitatea Reșița se laudă cu o nouă performanță notabilă. Palmaresul clubului a fost ieri îmbogățit cu încă o medalie.
Cea de-a opta ediție a “Jocurilor Francofoniei”, a fost una de succes pentru atleta Clubului Sportiv Universitatea Reșița, Mihaela Pușcașu. Membră a CSU Reșița, Mihaela Pușcașu, singura reprezentantă a clubului prezentă la cea de-a opta ediție a Jocurilor Francofoniei, întrecere care se desfășoară până duminică, 30 iulie, la Abidjan, în Coasta de Fildeș, a reușit ieri să obțină o bine meritată medalie de bronz, în proba de 20 de km marș.
CSU Reșița îmbogățește palmaresul României la Jocurile Francofoniei! Mihaela Pușcașu a obținut bronz la 20 km marș. Participarea în proba feminină de 20 km marș i-a adus atletei Mihaela Pușcașu o binemeritată medalie de bronz, cu timpul de 1h:53:45”, se arată pe site-ul clubului reșițean.
Campioana probei de 20 km marș feminin la actuala ediție a Jocurilor Francofoniei este franțuzoaica Marine Quennehen, argintul revenind conaționalei sale, Amandine Marcou.

Related Posts

Leave a Reply