Primăria Reșița invită cetățenii la mișcare


Primăria Reșița invită cetățenii la mișcare. În data de 1 iulie, reșițenii sunt așteptați în Centrul Civic, pentru primul antrenament de Fitness în aer liber.
În premieră, în urbea Bârzavei, la finalul acestei săptămâni, mai exact, sâmbătă, 1 iulie, reșițenii sunt invitați la Fitness în aer liber. Mihai Petreanu și colega sa, Lisa, vor susține un antrenament în are liber, pentru toți reșițenii. Sunt invitați la evenimentul organizat de Primăria Reșița, toți cei care doresc să facă mișcare, indiferent de vârstă. HM Plyo Team – Lisa & Mike, așteaptă toți reșițenii în centrul Reșiței, să se antreneze alături de ei.
“Mai este foarte puțin până la primul eveniment de acest gen organizat în Reșița. Este pentru toată lumea, repet pentru toată lumea, cu mic cu mare, indiferent de vârstă și sex. Cine vrea să facă mișcare, dar în același timp să se și distreze, îi așteptăm sâmbătă, 1 iulie în Centrul Civic al Reșiței”, spune Mihai Petreanu.
Acțiunea începe sâmbătă, 1 iulie 2017, la ora 10:00. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Reșița, și are ca loc de desfășurare Piața 1 Decembrie 1918.

Related Posts

Leave a Reply