Școala 7 și Liceul “Hercules” sunt “Sanitarii pricepuți” din Caraș – Severin

Școala 7 și Liceul “Hercules” sunt “Sanitarii pricepuți” din Caraș – Severin

sanitarii
“Sanitarii pricepuți”, faza județeană, a avut loc astăzi la Scoala gimnazială numărul 7 din Reșița. 6 echipaje, 3 gimnaziu și 3 la licee, s-au adunat astăzi la startului competiția devenită deja tradiție în oraș, “Sanitarii pricepuți”.
Întrecerea “Sanitarii pricepuți”, a avut loc astăzi la Școala 7 din orașul Reșița. La gimnaziu și liceu, au participat echipaje de la Liceul Tehnologic “SF. Dimitrie” din Teregova și Liceul “Hercules” din Băile Herculane. La ciclul gimnazial a mai intrat în competiţie Şcoala 7, gazda acţiunii, iar la licee grupul participantelor a fost completat de echipajul Liceului Teologic Baptist din municipiul Reşiţa. De-a lungul concursului, tinerii sanitari amatori şi-au demonstrat cunoştinţele şi îndemânarea în cadrul a două probe, una teoretică şi alta practică. La gimnaziu s-a impus echipajul Şcolii 7, iar în întrecerea liceelor, câştigători au fost tinerii sanitari amatori, de la Liceul “Hercules” din Băile Herculane.
“A fost un concurs pentru educație în domeniul primului ajutor și al sănătații. Cei care s-au calificat la etapa județeană , vor reprezenta județul la faza națională din luna iulie”, a declarat Alin Cica – director la Crucea Roşie Caraș – Severin.
Întrecerea ce a avut loc la Reșița, a fost organizată, de Crucea Roşie Caraş-Severin, cu sprijinul partenerilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Direcţiei de Sănătate Publică şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic. La faza naţională, judeţul Caraş-Severin va fi reprezentat anul acesta de câştigătorii de la ciclul gimnazial. Ultimul act al concursului “Sanitarii pricepuţi” va avea loc în luna iulie, la Poiana Pinului, în judeţul Buzău.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.