Micuții din Valea Domanului au încheiat turneul zonal cu fruntea sus

Turneul zonei 7, din cadrul Campionatului Național U11, a fost zilele trecute găzduit de orașul de la poalele Semenicului. În Valea Domanului, cele mai bune echipe din 6 județe s-au întrecut timp de două zile, pentru un loc la faza națională a competiției.
Au intrat sâmbătă și duminică, pe terenul sintetic din Valea Domanului, campioanele județelor Alba, Arad, Cluj, Hunedoara, Timiș și Caraș – Severin. Județul nostru a fost reprezentat de grupa de U11 a lui Roco Sandu, formație ce a luptat până în ultima zi a turneului.
În prima zi de întreceri, micile stele din Valea Domanului au trecut cu un scor de 3 – 1 de Viitorul Arad, urmând ca în dimineața zilei a doua să se impună și cu CS FC Hunedoara cu 1 – 0 , rezultate care a dus echipa Reșiței direct în finala turneului.
Partea a doua a turneului nu a fost însă cu noroc pentru echipa lui Roco Sandu, care a trebuit să se recunoască învinsă, în fața echipei ACS Poli Timișoara. Timișenii au învins Reșița cu 3 – 2 și merg mai departe la faza națională a întrecerii.
La finalul turneului desfășurat la Reșița au fost acordate și câteva premii speciale. Titlul de cel mai tehnic jucător i-a revenit lui Ioan Vermeșan de la ACS Poli Timișoara, iar cel mai bun portar a fost desemnat reșițeanul Darko Siminiceanu.
În cadrul zonei 7, la Reșița au mai fost înregistrare următoarele rezultate :
CS FC Hunedoara 1 – 1 ACS Viitorul Arad
ACS Poli Timișoara 2 – 2 Academia Luceafărul Cluj
Academia Lucefărul Cluj 4 – 1 Juniorul Aiud
Juniorul Aiud 0 – 8 ACS Poli Timișoara

Related Posts

Leave a Reply