Coda Vinci, campioană județeană la minifotbal. Dedeman a rămas pe doi

Campionatul Județean de Minifotbal Caraș – Severin, ediția 2016 – 2017, a ajuns la final. Iubitorii de minifotbal, i-au urmărit la treabă, pentru ultima dată în acest sezon pe jucătorii înscriși în campionat.
Ultima zi a săptămânii trecute a adus ultimul spectacol minifotbalistic pentru reșițeni. Echipele înscrise în cadrul Campionatului Județean de Minifotbal au disputat duminică, ultimele partide din retur.
Ultima etapă a fost una grea pentru formația de pe locul 2, Dedeman. Ocupanta poziției a II-a, a avut luptă grea pentru a-și păstra poziția în clasament. Dedeman, a luptat în ultima etapă din retur cu liderul Coda Vinci. Un eșec sau o remiză, ar fi dus echipa Dedeman pe locul 3 în clasament. Jucătorii formației Dedeman s-au mobilizat însă și au reușit să învingă liderul și să-și păstreze poziția.
Ultima etapă a Campionatului Județean de Minifotbal s-a încheiat cu festivitatea de premiere. Primul loc a fost ocupat de Coda Vinci, echipă ce va reprezenta Reșița și județul Caraș – Severin la faza națională a competiției, acțiune ce va avea loc la sfârșitul lunii iunie, la Drobeta Turnu Severin. Locul doi în clasamentul Campionatului Județean de Minifotbal a fost ocupat de Dedeman, echipă ce va reprezenta județul la Cupa României ce va avea loc la sfârșitul lunii iulie, la Cluj – Napoca. Locul 3 a fost ocupat anul acesta de CSKA Reșița.
„Ediția 2016/2017 a campionatului de minifotbal a ajuns la final, iar în ultima etapă am avut un meci extrem de spectaculos între echipele Coda Vinci și Dedeman, partidă încheiată cu victoria celor de la Dedeman. Cu această reușită, formația Dedeman a terminat campionatul pe locul al doilea și va participa la Cupa României, care se va disputa la sfârșitul lunii iulie la Cluj-Napoca. Campioana Coda Vinci va participa la faza națională care se va desfășura la sfârșitul lunii iunie la Drobeta Turnu-Severin. Din păcate, TSKA Reșița, ocupanta locului al treilea, nu va merge mai departe la niciun turneu final în această vară. Consider că a fost un campionat frumos, plin de fair-play, iar jucătorii au dat dovată de devotament până în ultima etapă”, a declarat Adrian Caracoancea, președintele Asociației Județene de Minifotbal Caraș-Severin.
Tot în cadrul Campionatului Județean de Minifotbal Caraș – Severin au fost acordate și câteva premii speciale. Titlul de golgheter i-a revenit lui Arthur Oncică, iar Flavius Toader a fost desemnat cel mai bun portar. Ambii joacă pentru liderul, Coda Vinci.

Related Posts

Leave a Reply