Prima victorie în deplasare pentru rossoneri

received_120332000557063642
CSM Școlar Reșița a disputat astăzi un nou meci din returul Ligii a III-a de fotbal. Rossonerii au reluat partida cu Alba – Iulia astăzi, după ce ieri, partida a fost întreruptă de ploaie.
Rossonerii au început bine partida de la Alba – Iulia. Reșițenii au obținut prima victorie în deplasare, în acest retur. Formația din Alba – Iulia nu a fost salvată de ploaia torențială de ieri. Astăzi rossonerii au fost în mare formă, reușind să învingă echipa din Alba – Iulia cu scorul de 2 – 0, după reușitele lui Liuba și Muselin.
„Am început bine partida, dar a început să plouă foarte tare, iar din minutul 21, meciul a fost întrerupt de arbitru. Jocul s-a reluat a doua zi, sâmbătă, chiar cu o lovitură liberă de la 16 metri, de unde am și reușit să înscriem prin Alin Liuba. Practic, am început meciul de la 1-0 pentru noi. Băieții s-au comportat foarte bine și ne bucurăm că am obținut prima victorie din deplasare. Trebuie să câțigăm cele trei partide care ne-au mai rămas, iar celelalte contracandidate ale noastre trebuie să se încurce. Ripensia Timișoara va juca cu Industria Galda, îmi doresc un rezultat de egalitate la acest meci, iar noi dacă ne vom impune pe teren propriu cu Becicherecu Mic, vom reveni pe primul loc cu două etape înainte de final. Mă bucur pentru această victorie, dar mă bucur mai mult că nu s-a accidentat niciun jucător și că vom avea tot lotul valid pentru meciul cu Becicherecu Mic”, a declarat antrenorul Leontin Doană.
Echipa lui Leo Doană are acum 45 de puncte și se menține pe podiumul Seriei a 4-a, la un punct de Ripensia Timișoara.

Related Posts

Leave a Reply