CSM Școlar, net superioară echipei din Cermei

CSM Școlar, net superioară echipei din Cermei

CSM Școlar Reșița a revenit astăzi în fața propriilor fani. Pe un teren greu, jucătorii lui Leo Doană au primit vizita formației Gloria Lunca Teuz Cermei, una dintre echipele care luptă pentru evitarea retrogradării.
Într-un meci ce a contat pentru cea de-a XXII-a etapă din acest sezon competițional, CSM Școlar Reșița a dispus de echipa Gloria Lunca Teuz Cermei. Jucătorii din Cermei nu au rezistat prea mult în fața redutabilei formații din Banat, CSM Școlar Reșița. După dușul rece de la Deva, CSM-ul din urbea Bârzavei pare să-și fi revenit.
Scorul a fost deschis destul de repede în Valea Domanului. Suporterii au urmărit astăzi o altă față a Reșiței, cu jucători mai determinați și cu alt elan de joc. Ideea că pierd ușor lupta pentru promovare, pare să-i fi trezit pe rossoneri. Beloescu, unul din marcatorii principali ai echipei din Valea Domanului a deschis scorul în minutul 5. Laurențiu Breșneni a marcat și el în minutul 22, pentru scorul de 2 – 0 . Keita nu s-a lăsat mai prejos, transformând și el în minutul 38 pentru scorul de 3 – 0 . Repriza întâi a fost închisă de Costescu, care a marcat impecabil, în minutul 39, pentru scorul final al primei părți de joc, 4 – 0 .
Repriza secundă a fost una mai mult de antrenament pentru Reșița, care mai mult s-a apărat decât să atace. După un joc dominat de la un capăt la celălalt, CSM Reșița a ieșit din teren la final cu același scor ca la sfârsitul primei reprize, 4 – 0 . Oaspeții nu contestă nimic. Mai mult decât atât, nu au pus niciodată problema unei victorii la Reșița.
“Am întâlnit o echipă clar mult superioară nouă, care are obiectiv diferit față de al nostru. Încercăm să scoatem ce mai putem din cele 4 meciuri care au mai rămas. Vreau să felicit echipa gazdă pentru evoluție și le doresc succes pe mai departe, să promoveze. Noi avem obiectiv în cele 4 meciuri să mai câștigăm cel puțin două”, a declarat antrenorul echipei Gloria Lunca Teuz Cermei.
Staff-ul din Valea Domanului este mulțumit de modul în care au luptat astăzi jucătorii pe teren, însă din păcate, Reșița este acum la mâna contracandidatelor, în lupta pentru promovare. CSM Școlar suferă în deplasare. În marea majoritate a jocurilor din deplasare, Reșița s-a descurcat destul de greu.
“Referitor la meciul de astăzi nu pot să spun decât că îi mulțumesc domnului antrenor de la echipa oaspete pentru cuvintele frumoase care le-a adresat referitor la jocul care l-am practicat. A fost un joc care l-am dominat, care ne-a dus spre o victorie clară și a dat posibilitatea antrenorului să vadă ce are în perspectiva următoarelor 4 meciuri ce au mai rămas de disputat. Sunt meciuri foarte grele, care sperăm să le câștigăm și să aducem cele 12 puncte de care avem nevoie, în lupta pentru promovare. Eu le doresc vizitatorilor noștri de astăzi să rămână în Divizia C și noi să nu ne mai întâlnim cu ei la anu”, a declarat delegatul echipei CSM Școlar Reșița, Gheorghe Popa.
După victoria cu Cermei, clasamentul rămâne neschimbat pentru Reșița. Următoarea etapă, jucătorii lui Leo Doană, joacă în deplasare, la Unirea Alba Iulia.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.