Zimmermann : “Trebuie să câștigăm neapărat meciul de sâmbătă”

20170427_115916
CSM Școlar Reșița speră încă la eșalonul secund. Pentru a mai putea cel puțin visa în continuare, Reșița este obligată să câștige partida de sâmbătă cu Cermei. Nu va fi un meci deloc simplu pentru gruparea din Valea Domanului. Gloria Lunca Teuz Cermei trage tare, pentru a evita retrogradarea.
Sâmbătă, de la ora 17:00, CSM-ul se întoarce în Valea Domanului, pentru meciul celei de-a XXII-a etape din acest sezon competițional. În fața propriilor fani, CSM Școlar Reșița se duelează cu o echipă din partea de jos a clasamentului, Gloria Lunca Teuz Cermei. Poziția din clasament nu preconizează un meci simplu pentru Reșița, ba din contră. Jucătorii lui Doană vor avea meci greu cu Cermei, echipă care luptă cu toată forța pentru evitarea retrogradării. Pentru a-și păstra locul în Liga a III-a, Gloria Lunca Teuz Cermei are, din această săptămână și antrenori noi.
“Niciun meci nu este dinainte câștigat, cum de fapt nu este câștigat dinainte nici meciul nostru cu Cermeiul. În săptămâna premergătoare meciului s-au schimbat antrenorii și la Cermei. Director tehnic este Roland Nagy, antrenorul principal este Radu Anca și sunt foarte determinați și mobilizați și ei pentru acest joc. Sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării cei de la Cermei”, a declarat președintele CSM Școlar Reșița, Viorel Lolea.
CSM Școlar Reșița depinde și de celelalte contracandidate acum, dar și de propria valoare. Reșița trebuie să încheie campionatul fără greșeală.
“Depindem și de alții și de noi. Mai sunt 5 etape în care se pot întâmpla multe. Sperăm contracandidatele noastre să se încurce și noi să câștigăm toate aceste meciuri. Nu s-au diminuat șansele cu nimic. Dacă se încurcă și fac un egal, iar noi câștigăm, suntem acolo,a declarat Leo Doană, antrenorul echipei CSM Școlar Reșița.
Portarul Reșiței, “Zimmi”, este deja concentrat pe jocul de mâine, fără a gândi departe, la următoarele etape ce au mai rămas de jucat.
“Au rămas 5 etape de jucat. Trebuie să câștigăm neapărat meciul de sâmbătă. Cred că nici nu are rost să vorbim de celelalte 4 și să sperăm că și contracandidatele care se bat la promovare să se încurce”, a declarat portarul Reșiței, Cristian Zimmermann.
Partida CSM Șolar Reșița – Gloria Lunca Teuz Cermei are loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe Mircea Chivu. Înainte de meciul cu Cermei, Reșița este pe 4 în clasament cu 39 de puncte în cont. Liderul Ligii a III-a, seria a IV-a, este în acest moment Industria Galda cu 42 de puncte, urmată de Ripensia Timișoara cu 40 de puncte și Național Sebiș cu același punctaj.
Liderul joacă la Performanța Ighiu în cea de-a XXII-a etapă, în timp ce Ripensia Timișoara se duelează acasă cu Unirea Alba Iulia, iar Sebișul tot acasă cu Poli Timișoara.

Related Posts

Leave a Reply