CSM Reșița, “la mâna” contracandidatelor în lupta pentru promovare

20170427_115939
CSM Reșița a fost puțin scoasă din calcul în lupta pentru promovare. Etapa trecută, Reșița s-a încurcat la Deva, fapt care obligă gruparea din Valea Domanului să câștige toate meciurile ce le mai are de disputat.
Recunoaștem sau nu, Reșița nu mai are prima șansă în lupta pentru promovare. CNS Cetate Deva i-a scos puțin din calcul pe reșițeni, atunci când i-a învins 2 – 1 în meciul etapei trecute. CSM Reșița este acum la mâna contracandidatelor care se bat la promovare. Industria Galda, Ripensia sau Național Sebiș ar cam trebui să se încurce, în etapele ce le-au mai rămas de disputat, pentru ca Reșița să poată reintra în luptă. CSM Reșița este obligată să câștige toate cele 5 meciuri rămase.
“Referitor la meciurile care ne așteaptă ne dorim victoria, cum ne-am dorit de la toate meciurile. Am pierdut un meci la Deva, care l-am controlat, de la început până la final, cu două reprize diferite. O primă repriză în care am avut posesia mai mult ca adversarul nostru, dar nu am avut realizări pe plan ofensiv. A doua repriză a fost totatl diferită, în care adversarul nostru nu știu dacă a trecut de 3 ori centrul terenului, dar în care am păcătuit la finalizare. Am avut ocazii de a marca, din păcate le-am ratat și așa s-a scris istoria acestui meci. Adversarul nostru s-a ocupat mai mult să tragă de timp a doua repriză. Au câștigat acest meci din două faze fixe, prima un corner, iar golul doi, un euro gol realizat de fostul nostru jucător, Andrei Vaștag și am început meciul de la 2 – 0 . Mi-aș fi dorit ca la acest meci de la Deva să jucăm mai slab și să câștigăm, cum s-a întâmplat cu UTA, din păcate am jucat mai bine și am pierdut, dar acesta este fotbalul și tocmai de aceea este frumos”, a declarat Leontin Doană, antrenorul grupării din Valea Domanului.
Conferința de astăzi l-a adus în fața presei și pe președintele grupării din Valea Domanului. Viorel Lolea are încă încredere că CSM Școlar Reșița este echipa ce va promova în eșalonul secund. Mai mult decât atât, Lolea spune că numele de CSM Reșița și galeria care este mereu alături de echipă, obligă gruparea din Valea Domanului la promovare.
“Ne așteaptă 5 meciuri foarte grele. Noi nu trebuie să ne concetrăm la ce fac adversarele noastre. Important este ce facem noi. Din păcate, dacă ne aducem aminte și de meciul de la Ripensia și la Deva, am început cu 1 – 0 din partea adversarilor noștri. Avem și noi o problemă de concentrare, de atitudine. Este puțin îngrijorător faptul că a doua repriză s-a jucat foarte bine și la Ripensia și la Deva. Am avut ocazii foarte multe, care din păcate nu le-am putut fructifica. Avem o problemă de atitudine cu începutul meciului. Sunt convins că tot staff-ul va face tot posibilul încât să câștigăm cele 5 meciuri rămase și atunci cu siguranță vom promova noi. Nu are rost să ne gândim la ceilalți, important este numai ce facem noi. Avem un lot valoros, numeros, avem soluții și pe banca de rezerve să putem să ne batem cu șanse reale până în ultima etapă. Ne obligă numele de CSM Reșița, galeria, suntem singura echipă din Liga a III-a care suntem însoțiți și la meciurile din deplasare de galerie și nu în ultimul rând condițiile de la club și lotul de jucători” a declarat președintele CSM Reșița, Viorel Lolea.
Portarul Reșiței, Cristian Zimmermann a uitat deja eșecul de la Deva și crede încă în șansa formației pe care o apără.
“E un meci pierdut. Primele 5 echipe au șanse încă. Sunt 5 etape de foc. Vedem ce se întâmplă. Fiecare meci diferă, fiecare echipă joacă diferit. Avem cel mai valoros lot. Putem să promovăm. Depinde doar de noi”,spune portarul Reșiței, Cristian Zimmermann.
Înainte de meciul celei de-a XXII-a etapă din acest sezon competițional, CSM Școlar Reșița este pe locul 4 în clasamentul Ligii a III-a de fotbal, seria a IV-a, cu 39 de puncte.

Related Posts

Leave a Reply