Muncitorul Reșița are nevoie de victorie

m5
Muncitorul Reșița luptă în continuare pentru a-și păstra locul în Liga I de futsal. Reșițenii joacă luni, din nou în fața propriilor fani.
Prima zi a săptămânii viitoare aduce un meci în sală pentru reșițeni. Singura echipă de primă ligă din urbea Bârzavei, luptă luni, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Reșița. Față în față cu puținul public care mai crede în echipa Muncitorul, jucătorii lui Adrian Moț încearcă luni să obțină o nouă victorie, într-un meci ce va conta pentru cea de-a IV-a etapă din play out.
Partida cu cifra 4, duce echipa din Reșița în duel direct cu formația CFF Clujana Cluj – Napoca, echipă ce în prima etapă din play out a remizat 3 – 3 cu formația din Banat. Muncitorul Reșița nu are altă variantă decât victoria în meciul de mâine ce are loc la Reșița. Adrian Moț are încredere că jucătorii săi vor reuși să bucure din nou puținii oamenii ce vor veni luni la polivaentă.
„Ne dorim victoria și în meciul ce urmează. Suntem 3 echipe în play out, dar eu am considerat că meritam să terminăm pe locul 8. Valoric suntem peste ambele echipe, și peste Sfântu Gheorghe. Nu putem aborda nici un meci cu alt gând decât cu acela de a câștiga. Vedem cum suntem la ora meciului. Am avut puțin timp de pregătire, dar sperăm să jucăm mai bine decât miercuri dacă se poate”, a declarat antrenorul Adrian Moț.
Partida Muncitorul Reșița – CFF Clujana Cluj – Napoca are loc luni, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Reșița.

Related Posts

Leave a Reply