Aparate noi pentru gimnaștii reșițeni

aparate
Gimnaștii reșițeni și nu numai, primesc aparate noi. Aparatele folosite de cei mai buni gimnaști din Europa la Campionatul European de gimnastică de la Cluj – Napoca, ajung la cluburile de gimnastică din țară.
Sala Clubului Sportiv Școlar din Reșița va fi utilată zilele acestea cu aparate de ultimă generație. Gimnaștii reșițeni se vor antrena, începând de săptămâna viitoare pe aparatele pe care Marian Drăgulescu, Cătălina Ponor și Larisa Iordache au obținut medalii pentru România.
Un rând complet de aparate de ultimă generație ajung mâine în urbea Bârzavei. Oamenii de gimnastică din orașul de la Poalele Semenicului cer ajutorul iubitorilor de gimnastică pentru a descărca utilajele noi pe care se vor antrena viitorii campioni ai Reșiței. Aparatele de gimnastică ajung la Reșița mâine dimineață, la ora 8.
“Mâine dimineață, cu ajutorul Federației Române de Gimnastică și al Ministerului Tineretului și Sportului, un rând complet de aparate de ultimă generatie, ce au fost la Campionatul European de la Cluj, vor ajunge la sala de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar din Reșița. Rog persoanele care iubesc gimnastica și doresc să ajute la descărcarea unui tir, să fie prezente la sala de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar din Resita la ora 8”, scrie antrenorul Robert Bălan, pe pagina sa de socializare.
De precizat ar fi faptul că, acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul Federației Române de Gimnastică și al Ministerului Tineretului și Sportului.
Ediția de anul acesta a Campionatului European ce a avut loc la Cluj Napoca a fost un real succes pentru România. Marian Drăgulescu rămâne de aur, la fel și Cătălina Ponor. Din 3 finaliști și 4 finale, România a obținut 4 medalii. Marian Drăgulescu a demonstrat încă o dată că este cel mai bun la sol, obținând titlul de campion, după un exercițiu impecabil. Cătălina Ponor a reușit și ea să-și treacă în palamares o nouă medalie de aur, la bârnă, iar Larisa Iordache o medalie de bronz, la același aparat. Marian Drăgulescu a mai obținut și o medalie de argint, la sărituri. Marian Drăgulescu este unul din gimnaștii care s-a antrenat ani buni în urbea Bârzavei.

Related Posts

Leave a Reply