Adrian Moț : “Doar rezultatele aduc publicul la sală”

Adrian Moț : “Doar rezultatele aduc publicul la sală”

m6
Echipa de futsal, Muncitorul Reșița, singura formație de primă ligă din urbea Bârzavei, și-a pierdut susținerea, din toate părțile. Nici măcar publicul nu mai crede în echipa de futsal din oraș.
Muncitorul Reșița traversează o perioadă extrem de grea, din toate punctele de vedere. Sezonul acesta a fost cel mai greu pentru jucătorii formației Muncitorul. De la înființare, echipa de futsal din urbea Bârzavei nu a trecut printr-o asemenea situație. Muncitorul a pierdut meci după meci, fapt pentru care, în acest moment, echipa de futsal din orașul de la Poalele Semenicului se luptă pentru evitarea retrogradării.
Adrian Moț, actual antrenor al echipei reșițene, recunoaște însă că doar rezultatele unei echipe aduc publicul la sală, iar formației Muncitorul le-au lipsit cu desăvârșire anul acesta. Moț are însă încredere în jucătorii săi și speră că în sezonul viitor, Muncitorul Reșița va arăta o altă față.
„Din păcate doar rezultatele aduc publicul la sală, ceea ce nouă anul acesta ne-a lipsit. Încercăm să facem ceva să ducem anul acesta la capăt și sperăm ca pe sezonul viitorul să atragem lumea la sală pentru că în Reșița este un public iubitor de fotbal și de spectacol și cu siguranță i-am putea atrage și la futsal, dar asta depinde numai de noi”, a declarat Adrian Moț, antrenorul principal al echipei Muncitorul Reșița.
În momentul de față, Muncitorul luptă pentru evitarea retrogradării și are toate șansele să reușească. Muncitorul a remizat 3 – 3 în prima etapă din play out, a câștigat 2 – 1 în cea de treia, iar luni revine în fața propriilor fani pentru meciul celei de-a IV-a etape, în compania echipei CFF Clujana Cuj Napoca.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.