Greu cu ultima clasată. CSM Școlar a învins la limită UTA ( 1 – 0 )

Greu cu ultima clasată. CSM Școlar a învins la limită UTA ( 1 – 0 )

csm uta
CSM Școlar Reșița a revenit astăzi în fața propriilor fani. Rossonerii s-au duelat pentru meciul celei de-a XX-a etapă din acest sezon competițional, cu ultima clasată, UTA Bătrâna Doamnă.
CSM Școlar Reșița a dispus astăzi, pe Mircea Chivu de ultima echipă din seria a IV-a, UTA Arad. Partida din Valea Domanului a început cu un moment de reculegere, pentru cel care și-a dedicat întreaga viață, Văii Domanului, nea Gigi, care a părăsit pentru totdeauna, locul care i-a fost casă mai bine de 4 decenii.
Rossonerii au jucat astăzi pentru nea Gigi. Poate prea încrezători în forțele proprii, și-au subestimat adversarul, care nu a venit la Reșița doar să se apere. UTA a dat o replică extrem de bună, uneia dintre cele mai bune echipe din Liga a III-a de fotbal. CSM-ul a intrat la pauză, surprinzător, cu o remiză albă, în fața unei echipei care luptă să nu retrogradeze.
Repriza secundă a fost la fel de echilibrată. În minutul 55, Beloescu a marcat unicul gol al partidei, gol dedicat lui Gigi Rouă. Tabela de marcaj a rămas neschimbată până la finalul meciului, câștigat greu de rossoneri cu un scor de 1 – 0 .
“O victorie muncită. Îmi felicit băieții, dar și adversarul pentru dăruire, pentru joc. Le-am spus băieților și înainte de meci, dar și în cursul săptămânii că ne așteaptă un joc foarte greu, să nu ne uităm în clasament ce poziție au adversarii noștri și s-a adeverit. După cum știți, UTA este o echipă tânără, dar ambițioasă, care a mai scos rezultate bune în deplasare. La Sebiș au fost egalați în minutul 90. Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. Felicit băieții și încă o dată adversarul pentru atitudine și fair play. UTA Este o echipă bine organizată și foarte periculoasă pe contra atac, dar mă bucur că am câștigat acest meci. Suntem pe locul 2, la un punct de Sebiș. Ne așteaptă un meci foarte greu săptămâna viitoare la Deva. Sperăm să căștigăm și să aceam un parcurs la fel de bun”, a declarat tehnicianul formației CSM Școlar Reșița, Leontin Doană.
UTA nu a venit la Reșița doar să se apere. Tinerii fotbaliști din Arad au luptat până în ultima clipă. Doar neșansa a făcut ca astăzi în Valea Domanului, echipa din Arad să nu plece acasă cu cel puțin un rezultat de egalitate.
“Știam că Reșița este o echipă bună, vreau să îi felicit pentru victorie. Am primit un gol, la o greșeală colectivă. Nu sunt supărat. Mă bucur că am avut reacție după primirea golului, ne-am creeat câteva oportunități. Nu am venit aici cu gândul doar să ne apărăm. Dacă am ceva să le reproșez băieților mei, le-aș reproșa lipsa de curaj din prima parte a meciului, pentru că le-a fost teama de valoarea adversarului. Noi avem jucători tineri”, a declarat antrenorul echipei UTA Bătrâna Doamnă.
După XX de etape disputate în acest sezon competițional, CSM Școlar Reșița ocupă locul 2 în clasament și are încă șanse reale la promovare. Următoarea etapă, jucătorii lui Leo Doană, au meci greu la Deva, cu o altă formație ce aderă la cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc.

Related Posts

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.