Banat Girls continuă lupta în Liga a II-a de fotbal

20161127_121309
Echipa de fotbal feminin, înscrisă în Liga a II-a, a început cu stângul returul campionatului, dar și-a revenit în meciul celei de-a doua etape. În primul meci din acest an, Banat Girls Reșița a fost învinsă de liderul Piros Security cu 6 – 0. Etapa trecută, Reșița și-a revenit și a învins cu 6 – 0 echipa Venus Maramureș.
Începutul returului nu a fost unul extrem de bun pentru formația Banat Girls Reșița. După ce le-a fost amânat meciul primei etape, din cauza problemelor avute de echipa lider, la ora de desfășurare a meciului, reșițencele au fost totuși nevoite să joace cu cea mai bună echipă din Liga a II-a. Deși formația din Banat spera la un 3 – 0 la masa verde, partida a fost reprogramtă, iar Piros și-a confirmat valoarea, după ce le-a învins pe bănățence cu un usturător scor de 6 – 0 .
După eșecul de pe teren propriu, în cel de-al nouălea meci din acest sezon, formația Banat Girl a jucat în deplasare la Venus Maramureș. Pe stadionul Satulung din Baia Mare, echipa din Banat a reușit să se impună categoric cu 6 – 0 , după ce a condus la pauză 4 – 0 . Arbitru în cadrul meciului disputat la Baia Mare a fost Codrea Cristian, asistenți fiind Lucaci Cristian și Despa Radu, toți Baia Mare.
Următoarea etapă, Banat Girls are meci în fața propriilor fani cu echipa Atletic Drobeta.
Înainte de meciul celei de-a X-a etape din acest sezon competițional, Banat Girls este pe locul 3 în clasamentul Ligii a II-a de fotbal cu 18 puncte în cont.

Related Posts

Leave a Reply